Ouders

Mijn kind wordt EXPLORER
IMG_7448.JPG

Vind je het leuk om met je zoon of dochter de natuur in te trekken? Wij bieden leuke activiteit waar jullie samen van kunnen genieten! Wil je daarnaast je kind een steun in de rug geven? Help hen in het samenwerken en pak het sociale aardigheidsprogramma mee.

Hoe dan ook? Wij staan voor je klaar! 

  • Online-outdoor activiteiten.
  • Online sociale aardigheid programma.

Online Outdoor Activiteiten.

Met de OutbackClub doen we elke twee weken een online-activiteit. Als je je inschrijft voor de OutbackClub sturen wij je elke twee weken een mailtje met een video. In die video doen wij de activiteit voor en geven we uitleg. Zo’n activiteit kan zijn:

  • Vuurtje stoken
  • Hut bouwen
  • Pijl en boog maken
  • Etc.

Zo helpen wij jou aan een leuk activiteit en hebben jullie samen een leuke middag (of ochtend). Je kan de activiteitplannen op een moment dat het jou uitkomt, je doet de activiteit alleen met jouw kind, dus niet in een groep.
We hebben twee seizoenen per jaar. Elk seizoen heeft 5 filmpjes. De activiteiten zijn ook nog eens heel verbindend! Dit is heel waardevol voor een kind, omdat de relatie met zijn/haar vader enorm belangrijk is voor de ontwikkeling.

Een week van tevoren sturen we je ook een mailtje, waarin we alvast een lijstje met spullen die je nodig hebt om de activiteit te kunnen doen. In datzelfde mailtje geven we ook wat uitleg over de sociale aardigheid waar we de komende week aandacht aan kunnen geven (zie het filmpje hieronder).

Wat doet de OutbackClub? (ontdek in 1,45minuten)

Online Sociale aardigheid programma.

Dit is een mooie kans om je kind een steun in de rug te geven. Zo maak je hen, op een speelse manier, vaardiger in samenspelen en samenwerken. Deze vaardigheden zijn voor nu en later een belangrijke basis om problemen het hoofd te bieden. Zij bepalen sterk het succes van uw kind.
Wanneer je je school vraagt mee te doen in het sociale aardigheidsprogramma versterk je het leerproces zeer sterk. Het mooie van dit programma is dat school en  

Wat zijn sociale aardigheden? (ontdek in 2 minuten)