Over ons

sunset-1807524_1920.jpg

Zoals u op deze site kunt zien: de OutbackClub helpt kinderen genieten van het buiten zijn. Buitenspelen, dat is de richting. Ongemerkt bouwen ze aan hun zelfvertrouwen. Tijdens de buitenactiviteiten geven we ouders de mogelijkheid om aan te sluiten bij het spel van hun kind. Dit versterkt de relatie en dat is wat ons drijft.

Maar wie zijn wij?

De OutbackClub is een initiatief van Outback Explorers. Bij Outback Explorers werken we veel met jongens en hun ouders. Meestal gaat het om coaching of therapie, we concentreren ons vooral op de relatie. Daarom betrekken wij, tijdens onze therapie, de ouders bij de groei van hun kind.

OutbackClub is natuurlijk vooral leuk, aan de andere kant hebben we voor de aardigheid een sociaal programma verweven. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten. Samen buiten zijn en we stimuleren sociaal gedrag.

We gebruiken daarvoor de video’s. In de OutbackClub filmpjes doen Marcus Keizer en Nils Post (de explorers) verschillende activiteten voor. Karsten Post (presentator) begeleidt hen en legt de opdrachten uit. Samen hebben wij ons best gedaan om jou en je kind een leuke middag te bezorgen! We hopen dat jullie, elke keer dat jullie een activiteit doen merken hoe leuk het is om zo samen in de natuur te leren. Dit kan de band op een speelse manier verstevigen.

Veel plezier,

Karel Post

Outback Explorers.